Totul începe cu noi înşine. Exteriorul este doar reflectarea a ceea ce se află în interiorul nostru. Dacă vrem ca lumea exterioară să fie îmbunătăţită, este esenţial să producem acele îmbunătăţiri începând din interiorul nostru.

Aşadar, cu cât suntem mai conştienţi de ceea ce suntem şi de acţiunile pe care le întreprindem, cu atât devenim mai responsabili de vieţile noastre şi de alegerile pe care le facem.

Aceasta este viziunea mea. Mă numesc Tudor Marian Peţu şi sunt psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experienţă de peste 13 ani în consiliere psihologică şi cu numeroase cazuri avute ca logoped.

În prezent, sunt în formare ca terapeut în cea mai profundă şi completă dintre psihoterapii, şi anume psihoterapia psihanalitică.

Aş putea spune despre mine că sunt un psiholog obiectiv, empatic și flexibil, acestea fiind şi unele din principalele elemente ale abordării terapeutice pe care o am.

Astfel, toți pacienții pot beneficia, în urma şedinţelor de psihoterapie, de cât mai multe soluţii de rezolvare a situaţiilor cu care se confruntă, aspect ce face ca fiecare terapie să fie unică şi irepetabilă.

Un serviciu pe care îl pot oferi suplimentar este acela al şedinţelor de logopedie la domiciliu clientului.

Phone: +40761 145 444
Bucuresti